خدا دوست در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

کاهش اختلالات روانی در گرو افزایش مشارکت‌های اجتماعی/ اختلالات روانی ۲۵ درصد از ایرانیان را درگیر کرده است

افزایش مشارکت‌های اجتماعی باعث ایجاد نشاط و کاهش اختلالات روانی/ افزایش سواد سلامت سدی در برابر اختلالات روانی

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: افزایش مشارکت‌های اجتماعی و سواد سلامت مردم باعث کاهش آمار اختلالات روانی می‌شود.

محمودخدادوست معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگارحوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: امروزه سلامت روان یکی از موضوعات با اهمیت در هر جامعه‌ای محسوب می‌شود زیرا اختلالات روانی 25 درصد از مردم کشور را درگیر کرده است.

وی ادامه داد: واقعیت امر این است که کاهش مشارکت‌های اجتماعی باعث بروز اختلالات روانی در دنیا است و تامین سلامت روحی یکی از برنامه‌های مهم مجمع سلامت در مناطق تحت پوشش دانشگاه شهید بهشتی است.

اطلاع رسانی عامل ارتقاء سواد سلامت مردم

خدادوست عنوان کرد: برنامه داریم تا همه سازمان‌های زیربط را در خصوص افزایش مشارکت‌های اجتماعی و ارتقاء سطح سلامت روانی درگیر کنیم و بخش خصوصی و نهادهای اجتماعی تأثیر زیادی در روند اجرای کار دارند.

وی تأکید کرد: اطلاع رسانی به مردم باعث ارتقاء سواد سلامت آنها می‌شود و همین مسئله باعث ایجاد نشاط و امید در جامعه می‌شود.

خدادوست ادامه داد: خوشبختانه امروزه توجه به تشکل‌های دانشجویی بیشتر شده است و تشکل‌های فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی در بین دانشجویان و در دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است.

وی گفت: با شکل گیری تشکل‌های مختلف در زمینه سلامت روان، دانشجویان دانشگاه‌ها در مسائل اجتماعی و فرهنگی ورود جدی پیدا کرده‌اند.

خدادوست یادآوری کرد:‌ افزایش مشارکت‌های اجتماعی سبب ارتقاء سطح سلامت روان دانشجویان، ایجاد امید و انگیزه در بین آنها برای زندگی و ادامه تحصیلشان می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار